Organizator:

Rada Programowa Kulinarnego Pucharu Polski

Podziel się

Kulinarny Puchar Polski to konkurs dla profesjonalistów, tworzony i nadzorowany przez profesjonalistów. Nad jego kształtem i przebiegiem każdej edycji czuwa Rada Programowa, w której zasiadają m.in. przedstawiciele najważniejszych w Polsce organizacji gastronomicznych takich jak Fundacja Klubu Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Euro-Toques Polska oraz Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.

Obecnie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski tworzą:

 

Barbara Surma

 

 

 

 

Joanna Ochniak
ambasador KPP

 

 

Paweł Salamon
zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski 2016, ambasador KPP

 

 

 

Marcin Soból
prezes Euro Toques Polska

 

 

 

 

Jarosław Walczyk
prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni

 

Jarosław Uściński
prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni