Organizator:

Znamy uczestników 9. edycji Kulinarny Rajd Mistrzów

Podziel się

Do konkursu zakwalifikowało się 12 drużyn.

22 października 2021 roku w Haston City Hotel we Wrocławiu odbędzie Kulinarny Rajd Mistrzów.

O najwyższe miejsce na podium i nominację do 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski będą walczyć:

  1. Emil Klimas i Dominik Świątecki z Restauracji Cucina w Poznaniu
  2. Jeremi Skokowski i Kamil Górecki z Restauracji BAZAR 1838 w Poznaniu
  3. Mykhailiuk Mykhailo i Vitali Tsybulski z Restauracja DOLCE VITA Stary Browar w Poznaniu
  4. Bartosz Rosa i Paweł Spodzieja z Hotel LIBERTE 33 w Poznaniu
  5. Maksym Trushkin i Dymytro Ostapyhsen z FREGATA Leake Club w Jugowicach
  6. Karol Smykiewicz i Maciej Winiarek z Restauracji Nowy Gurewicz w  Mirai Clinic w Otwocku
  7. Przemysław Kopania i Marcin Rajkowski z Crowne Plaza The HUB w Warszawie
  8. Paweł Błaszczyk i Anastasiia Iliukhina z Forum Kulinarne we Wrocławiu
  9. Jakub Żymelski i Wojciech Schmidt z Hotel & Restauracja ANTONIŃSKA w Lesznie
  10. Tomasz Mielniczuk i Tadeusz Węcławik z Hotelu Gościniec POD LASEM w Grabowcach Dolnych, Nowodwór
  11. Mikołaj Przybysz i Aleksander Piątkowski z Restauracji Forni Rossi 777 w Poznaniu
  12. Bartosz Murawski i Kamil Filipski z Marriott Renaissance w Warszawie.

Życzymy powodzenia!